Møder og konferencer i Richard Mortensen Salen

Richard Mortensen Salen

Hold konference, seminar eller større møder midt i kunsten. I Richard Mortensen Salen forenes kunst og arkitektur. Den store danske kunstner var selv med til at udforme salen sammen med arkitekten Boje Lundgaard og sagde om det: “Med dette rum vil Trapholt få nøglen til mit livsværk”.

Salen kan lukkes, så mødet kan holdes uforstyrret – trods sin placering lige midt i museet.

Hold en kunstpause undervejs, find inspiration og skæve vinkler i værkerne eller tag en walk and talk i parken. I kan også kombinere mødet med en omvisning i museets udstillinger – eller med en middag i caféen på en onsdag aften, hvor museet er længe åbent.

Kapacitet og udstyr

Richard Mortensen ​Salen egner sig til møder, konferencer og seminarer for mellem 12-60 personer i en opstilling med borde. Med opstilling til foredrag (uden borde) er der plads til 100 personer.

Salen kan indrettes efter behov med enten runde eller firkantede borde.

Der er projektor, lærred og adgang til wifi i salen. Det er desuden muligt at booke mikrofon, lydanlæg og flipover. Lokalet kan mørklægges.

Forplejning

Café Gustav Lind tilbyder mødeforplejning i forbindelse med leje af lokalet. Kontakt Gustav Lind på telefon 41418099 eller trapholt@gustavlind.dk – eller noter det på din bookingforespørgsel.

Morgenmad og frokost serveres som udgangspunkt i caféen.

Parkering

Der er gratis parkering på museets store p-plads lige ved hovedindgangen. Vær opmærksom på, at parkeringspladsen aflåses uden for museets åbningstid. Såfremt man ønsker at gå en tur i parken efter lukketid, kan man parkere på de skrå p-pladser uden for området.

Pris

Richard Mortensen Salen afregnes på timebasis.

Første time: 3000 kr. ekskl. moms
Følgende timer: 750 kr. ekskl. moms

Priserne skal tillægges entré til museet.

Skal lokalet benyttes udenfor museets åbningstid, beregnes tillæg for vagtpersonale. Kontakt booking@trapholt.dk for nærmere oplysninger.

Er din virksomhed medlem af Trapholt Erhvervsklub eller Trapholt Art Works gælder særlige priser og fordele. Kontakt Anne Schjødt Andersen på ianne@trapholt.dk.

Booking

Send forespørgsel om lokalet på formularen her.

Du er også velkommen til at kontakte Trapholt på booking@trapholt.dk eller telefon 76 30 05 30 og høre mere om mulighederne.