Introduktion til Nanna Ditzel

Nanna Ditzel er en af de største danske designere i det 20. århundrede. For første gang nogensinde udfoldes hendes univers af inspiration og idéer, når Trapholt præsenterer hendes samlede oevre i en sansemættet kontekst af møbeldesign, tekstil, smykker og totalinstallationer.

 

Få en gratis introduktion til udstillingen

Museets guider giver dig en gratis introduktion til udstillingen, hver dag kl. 14.00. 

Hør mere ved guiderne i Informationen. Det er ikke nødvendigt at reservere billetter på forhånd.

Besøger I Trapholt som gruppe, kan I med fordel booke en omvisning forinden.

 

Få den fulde oplevelse

Nanna Ditzel boede i London i knap 20 år og serverede altid afternoon tea for sine gæster. Det er vi blevet inspireret af og lancerer nu Ditzel High Tea som et formiddagsmåltid, inden turen går ud i udstillingen. Læs mere om Ditzel High Tea her.

Det siger anmelderne

❤️❤️❤️❤️❤️ “Trapholt har lavet en vidunderlig udstilling om Ditzel og på ægte Trapholt-maner givet den maksimalt gas med masser af universer og et væld af genstande, man kan gå på opdagelse i”.
PolitikenLæs anmeldelsen

⭐⭐⭐⭐⭐ “I et overskudsscenarium af en udstilling markerer kunst- og designmuseet Trapholt i Kolding 100-året for Nanna Ditzels fødsel”.

Jyllands-Posten. Læs anmeldelsen

⭐⭐⭐⭐⭐ “Flot ser det ud, og det er der meget, der gør, i denne storladne og detalje-omhyggelige udstilling”.
Avisen DanmarkLæs anmeldelsen.

⭐⭐⭐⭐⭐ “Udstillingen tager den besøgende gennem en lang vandring i Nanna Ditzels møbler, smykker og tekstiler. Men ikke for lang for den scenografiske præsentation er afvekslende og kan tydeligvis tale til sanserne.”

Kristeligt Dagblad. Læs anmeldelsen.