Introduktion til Trapholt og udvalgte udstillinger

Trapholt er Danmarks eneste museum, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Museets særudstillinger byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere.

Få et indblik i Trapholts historie, arkitektur og samling – og i, hvordan museets skiftende udstillinger og aktiviteter skaber relevans, engagement og deltagelse.

Kombiner introduktionen til Trapholt med omvisning i 1-2 aktuelle udstillinger.

Vælg mellem:

  • Kubeflex (udstillet permanent)
    Den danske arkitekt og formgiver Arne Jacobsens har skabt et sommerhus, som de færreste kender. Siden 2005 har det hørt til på Trapholt som det eneste af sin art Kom med i sommerhuset og oplev Arne Jacobsens design fra gulv til loft.
  • Things Matter
    Things Matter inviterer os til at reflektere over kunstmonumenter i det offentlige rum, som repræsenterer vores historie og samtid på bestemte måder. I det fællesskabte værk Things Matter har Randi Samsonsen og Trapholt inviteret til at gengive og modificere kunst, statuer og monumenter i strik.

Priser og varighed

Almindelig omvisning (1 time)

  • Tirsdag-fredag: 850 kr. + entré
  • Onsdag efter kl. 17.00 samt weekender og helligdage: 1000 kr. + entré
  • Prisen er angivet for grupper op til 25 personer. I kan dog sagtens tage til Trapholt, selvom I er mange flere – i så fald deler vi jer op, så hver gruppe får sin omviser.
  • Mere info her

 

Book omvisning