Klubbens Kvarter om Anette Harboe Flensburg

Få en eksklusiv oplevelse når museumsdirektør Karen Grøn viser Klub Trapholt medlemmer rundt i Anette Harboe Flensburg udstillingen den 25. november 2020 kl. 17.30-18.00.

Få et unikt indblik i én af Danmarks mest markante kunstnere. Anette Harboe Flensburg taler direkte ind i vores samtid med kropslige og sanselige oliemalerier, der inviterer os til at træde ind i en verden af farverige tredimensionelle rum. Hun maler på én gang det synlige og det usynlige – alt det vi ikke kan sætte ord på. Hendes sanselige malerier bevæger sig mellem det abstrakte og figurative, når umiddelbart velkendte arkitektoniske elementer på en og samme tid ligner abstrakte malerier bestående af flader og former.

Grundet forsamlingsforbuddet er der kun plads til 9. personer på denne særlige omvisning. Tilmeld dig via knappen “Book billet”

Udstillingen kan opleves på Trapholt frem til 03. januar 2021

 

Trapholt zoomer ind på Anette Harboe Flensburg

Før omvisningen kl. 17.00-17.20 kan du virtuelt opleve kunstner Anette Harboe Flensburg, der i samtale med museumsdirektør Karen Grøn blandt andet vil tale om sine fremtidige projekter. Og ikke nok med det, vil Anette invitere dig ind i sit atelier. Læs mere om arrangementet her