NÆRVÆRENDE KUNSTOPLEVELSE

Vi har valgt at udskyde “Nærværende kunstoplevelse” på ubestemt tid som følge af regeringens anbefalinger ift. at inddæmme spredningen af coronavirus. Når en ny dato er på plads oprettes arrangementet på vores hjemmeside.

Museet er midlertidigt lukket

Oplev kunsten på en ny måde – med nærværet i centrum

I Nærværende Kunstoplevelse den 18. marts kl. 19.00 til 20.00 bliver deltagerne guidet gennem øvelser, der på forskelligvis får dem til at stoppe op og se på kunstværker med nye øjne.

Deltagerne vil få afprøvet hvad kunst kan når vi forholder os nærværende og personligt til forskellige værker.  Hvad gør det ved os, når vi ser på et værk i 10 min? Hvilke tanker og emner dukker op undervejs, og hvordan kan vi videreformidle oplevelsen?

Kunst kan være både fysisk nærværende og repræsentere tanker og følelser uden om sproget. Den kan sige noget om omverdenen og os selv.

Kom til en aften, hvor kunst og nærvær er i fokus med Karen Bech, formidlingsansvarlig ved Trapholt.

Arrangementet er for voksne over 18 år. Det er gratis at deltage, når der er betalt entré til museet, men arrangementet kræver billet.

BEMÆRK: Der kun er 15 pladser. Arrangementet er fuldt booket, men der er ledige pladser den 22 .april kl. 17.00 til 18.00 Book din plads her