Klub Trapholt

Glæd dig selv – eller andre – med fri entré til Trapholt et helt år. Få store design- og kunstoplevelser med et årskort og en masse andre fordele ved at være klubmedlem. Blandt andet får du rabat i Trapholt Designbutik, i Café Trapholt og invitationer til ferniseringer.

▪ Fri entré i et år. Du har fri adgang til alle Trapholts arrangementer og udstillinger, samt caféen.
▪ Rabat for dine venner. Tag gæster med – de får 20% rabat på alle billetter til fuld pris.
▪ Eksklusive invitationer til at deltage i ferniseringer og aktiviteter i udstillingerne.
▪ Invitation til Nytårskur eksklusivt for Trapholt medlemmer.
▪ Rabat på foredrag og særarrangementer. Du får rabat på events med samarbejdspartnere.
▪ 10% rabat i designbutikken. Du får rabat på alle varer, med undtagelse af bøger.
▪ 10% rabat i caféen. Du får rabat på både mad og drikkevarer.
▪ Klub Trapholt nyhedsbreve, så du altid er orienteret om nyt på museet.
▪ Rabat på entré til Koldinghus, HEART, Geografisk Have, BRANDTS og CLAY.
Alle under 18 år har fri entré på Trapholt.

Vælg det årskort der passer

KLUB1

For dig selv. Klubkortet er til dig der elsker kunst og design. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe gæster. Meld dig ind i KLUB1 her.
Kr. 330,-

KLUB1+1

For dig selv og en valgfri gæst. Kortet er til dig, der gerne vil have muligheden for at invitere en valgfri gæst med på museet helt gratis ved hvert besøg. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe yderligere gæster. Meld dig ind i KLUB1+1 her.
Kr. 450,-

KLUB2

For dig selv og en anden. Kortet er personligt til de to personer, kortet er udstedt til – alene eller fælles. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe gæster. Meld jer ind i KLUB2 her.
Kr. 450,-

KLUB30

For dig på eller under 30 år, som ønsker et års fri adgang til spændende kunst- og designoplevelser i smukke fysiske rammer.  En glæde ved oplevelser er at dele dem, derfor kan du med et KLUB30 medlemskab altid invitere en gæst med (på max 30 år). Meld dig ind i Klub30 her.
Kr. 150,-

Profil

Gavekort

Giv et årskort i gave. Overrask og glæd nogen med et helt års fri entré til Trapholt samt alle de andre fordele, der følger med.  Køb et gavekort her til valgfrit beløb her.

Mistet klubkort?

Har du mistet dit kort, kan du bestille et nyt her. Det bortkomne kort deaktiveres, og det nye kan afhentes på Trapholt inden for ca. 3 uger. Vær’ opmærksom på, at det koster 50 kr. i administrationsudgifter.

Har du spørgsmål?

Henvendelser Klub Trapholt medlemskab sendes til klub@trapholt.dk eller ring på 7630 0530 alle hverdage mellem 9.00-12.00.

 

 

 

+
Nyheder til dig
Vil du være blandt de første til at høre om nye udstillinger, spændende aktiviteter og gode tilbud?