Klub Trapholt

Klub Trapholt er et fællesskab for kunst- og designinteresserede og et årskort, der giver dig fri adgang til museet. I klubben kommer du tættere på kunstnere, designere og kunsthåndværkere, tættere på kulturen og tættere på andre med samme interesse. Derudover er dit bidrag en vigtig støtte til museets drift.

 

Fordele ved et Klub Trapholt medlemskab

Fri entré til Trapholt samt caféen i et helt år.
Rabat til venner. Tag gæster med – de får 20% rabat på alle billetter til fuld pris.
Eksklusive invitationer til at deltage i ferniseringer og aktiviteter i udstillingerne.
Invitation til nytårskur eksklusivt for Trapholt medlemmer.
Rabat på foredrag og særarrangementer. Du får rabat på events med samarbejdspartnere.
10% rabat i designbutikken. Rabat på alle varer, med undtagelse af bøger.
10% rabat i caféen. Rabat på både mad og drikkevarer.
Klub Trapholt nyhedsbreve, så du altid er orienteret om nyt på museet.
Rabat på entré til Koldinghus, HEART, Geografisk Have, BRANDTS og CLAY.
Alle under 18 år har fri entré på Trapholt.

Vælg det medlemskab der passer dig

KLUB1

For dig selv. Klubkortet er til dig der elsker kunst og design. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe gæster. Bestil KLUB1 her.
Kr. 330,-

KLUB1+1

For dig selv og en valgfri gæst. Kortet er til dig, der gerne vil have muligheden for at invitere en valgfri gæst med på museet helt gratis ved hvert besøg. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe yderligere gæster. Bestil KLUB1+1 her.
Kr. 450,-

KLUB2

For dig selv og en anden. Kortet er personligt til de to personer, kortet er udstedt til – alene eller fælles. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe gæster. Bestil KLUB2 her.
Kr. 450,-

KLUB30

For dig på eller under 30 år, som ønsker et års fri adgang til spændende kunst- og designoplevelser i smukke fysiske rammer.  En glæde ved oplevelser er at dele dem, derfor kan du med et KLUB30 medlemskab altid invitere en gæst med (på max 30 år). Bestil KLUB30 her.
Kr. 150,-

 

Gavekort

Giv et medlemskort i gave. Overrask og glæd nogen med et helt års fri entré til Trapholt samt alle de andre fordele, der følger med.  Køb et gavekort her

+
Kunst og design i verdensklasse
Vil du være blandt de første til at høre om nye udstillinger og aktiviteter på Trapholt? Få nyhedsbrevet og vær opdateret
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.