Frivillig på Trapholt

Trapholt ser ikke sig selv som udelukkende afsender på en række ydelser, men ønsker også være rum for fællesskab og kreativitet blandt borgere. Ved at bidrage som hjælper, kan frivillig-hjælpere løse opgaver i forbindelse med arrangementer, som Trapholt ellers ikke kunne have fået gjort. Ved at bidrage som kreativ, kan frivillig-kreative være med til at skabe kunstværker og fællesskaber i samarbejde med kunstnere, hvor igennem der skabes unikke oplevelser for deltagerne og kunstværker til Trapholt.

Trapholt arbejder med to typer frivillige: Frivillig-kreativ og Frivillig-hjælper

Frivillig-kreativ

Personer tilknyttet store kreative projekter. Tidsafgrænsede projekter, hvor en designer/kunstner/kunsthåndværker etablerer et kunstnerisk koncept, hvor kreative personer såsom trædrejere, hæklere, strikkere eller andre personer, som har en særlig kreativ kunnen, kan indgå.

Læs mere om TINGSTED her

Læs mere om Grænseløse Sting her

Frivillig-hjælper

Personer som assisterer ved eksempelvis arrangementer. Indgår i Trapholts events og arrangementer. De er del af service team og varetager opgaver indenfor: tælle gæster, servere forplejning, klargøring ved fernisering, oprydning, vise vej, gå til hånde ved workshops.