Tæt på plantefarvning – kollektiv plantefarvningsworkshop med Tina Ratzer

Plantefarvningsworkshop i dit eget køkken med Tina Ratzer, Signe Wenneberg, natureksperter, bogelskere og Trapholt

Deltag i en kollektiv plantefarvningsworkshop hjemme fra dit eget køkken sammen med tekstilkunstner Tina Ratzer og Trapholts Karen Grøn.  Undervejs kigger interessante gæster forbi, bl.a. hverdagsaktivist Signe Wenneberg og eksperter i natur, litteratur og craft psykologi.

 

I løbet af workshoppens to timer vil Tina instruere i hvordan man gør, og fortælle om sine egne inspirationskilder i plantefarvningens univers. Du kan stille spørgsmål undervejs og vil blive guidet godt igennem hele plantefarvningen.

Arrangement er lørdag 13. februar kl. 9.30-11.30. Det er gratis at deltage og alle kan være med. Max. antal deltagere er 1000 personer.

Klik på dette link for at deltage

Skriv disse koder ned, så du har dem ved hånden:
Meeting ID: 876 9466 9248
Passcode: 089274

 

Forud for workshoppen skal du have nogle materialer klar  – hent listen her

Eksperter vil komme med ideer til litteratur og blogs om patchwork, natur og plantefarvning og blandt komme ind på hvordan forfatter Olga Ravn bruger det i sin kunst. Der vil også komme ideer og tips fra naturvejledere om hvordan vi kan bruge naturen midt i februar.

Sidst men ikke mindst vil Signe Wenneberg, som selv er vokset op med plantefarvning, bidrage med diskussion om og ideer til hvordan vores individuelle handlinger kan ses som en slags ”hverdagsaktivisme”, der kan hjælpe på den klimaudfordring vi står i.

Workshoppen afsluttes med at vi på skærmen fremviser vores færdige produkt i fællesskab, hvor vi kan se de mange farver og nuancer der bliver skabt i løbet af en lørdag formiddag.


GUIDE TIL ZOOM

ZOOM PÅ MOBILEN/ IPAD
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 876 9466 9248. Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 089274

ZOOM PÅ COMPUTEREN
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

GENERELT:
Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.

 

Tæt på Træer er støttet af Region Syddanmarks Kulturpulje og Trekantområdets Festuge.