Tættere på Træer – En kollektiv skovtur i hele Danmark

Kom med når vi i hele Danmark går i skoven sammen – hver for sig

Gå en tur i din yndlingsskov eller park og tænd for Zoom-linket kl. 11 på din mobiltelefon. Her vil naturvejledere guide dig til en oplevelse af skoven på en helt ny måde. Alle vores sanser vil komme i spil, og du vil komme til at opleve skoven på måde, som du garanteret ikke har prøvet før. Gør oplevelsen til en del af din skovtur, tag gerne familien med, og få en helt ny dimension til skoven. Vælg et sted hvor der er god mobildækning. Oplevelsen bliver optimal hvis man er to eller flere sammen.

Medbring gerne et tørklæde (til en øvelse med bind for øjnene) og blok og blyant er til at lave en lydmapping af skovens lyde.

Skovturen finder sted via Zoom den 27. februar kl. 11-11.30. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

 

Klik på dette link, når du står i naturen kl. 11 

Skriv disse koder ned, så du har dem ved hånden:
Meeting ID: 876 9466 9248
Passcode: 089274

Aktiviteter: https://trapholt.dk/wp-content/uploads/2021/02/Taettere-paa-Traeer-skovtur-aktiviteter.pdf

Skovturen arrangeres af Trapholt og naturvejledere i forbindelse med projektet Tæt på træer. Alle er meget velkomne til at deltage – også selvom man ellers ikke er med i Tæt på træer.

 

GUIDE TIL ZOOM PÅ MOBILEN/

Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.

Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 876 9466 9248. Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 089274

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Du swiper mellem skærmvisninger. Tag evt. høretelefoner på for optimal lyd

 

Tæt på Træer er støttet af Region Syddanmarks Kulturpulje og Trekantområdets Festuge.