Tips og Tricks med Tina Ratzer

I sit arbejde er Tina meget inspireret af naturen og det der omgiver os. Ofte tager hun naturen med indenfor til videre inspiration og har i mange år eksperimenteret med at plantefarve og også selv indsamlet planter til farvning.

Denne torsdag deler Tina ud af sine erfaringer og inspirationskilder i forhold til at indsamle, tørre og opbevare planter til farvning, så vi kan gå foråret og sommeren inspireret i møde.

Som altid gør vi status på projektet, du kan møde andre deltagere i projektet og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og få gode råd til dit patchwork til Tæt på træer.

Tag håndarbejdet frem, en god kop kaffe/the og mød andre deltagere fra hele Danmark.

Er du endnu ikke tilmeldt projektet, kan du nå det endnu, hvis du er hurtig med nålen. Læs mere her

Deltag ved at klikke her

Torsdag den 15. april kl. 16.30-17.15

Skriv disse koder ned, så du har dem ved hånden:
Meeting ID: 878 0390 8389
Passcode: 923975

TÆT PÅ TRÆER bliver en kæmpe kunstinstallation, 6 meter høj og 5 meter i diameter. Værket udstilles i det offentlige rum under Trekantområdets Festuge 2021 og efterfølgende på Trapholt i januar 2022. Læs mere her

Tæt på Træer er støttet af Region Syddanmarks Kulturpulje og Trekantområdets Festuge.

GUIDE TIL ZOOM

ZOOM PÅ MOBILEN/ IPAD
Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.
Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 878 0390 8389. Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 923975

ZOOM PÅ COMPUTEREN
Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

GENERELT:
Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden. Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.