Efterårsferie på Trapholt

Uanset om du er kunstelsker, legebarn, designentusiast eller bare søger en dejlig dag ude med familien er Trapholt et perfekt sted at besøge i efterårsferien. Her kan du få sanserne i spil, følelserne i kog, nyde dansk design, deltage i workshop og nyde en frokost i caféen. Læs om alle vores aktiviteter herunder, og husk at alle under 18 har gratis entré.

 

Følelser i ferien

Kom med på en sanselig og kropslig rejse ind i følelsernes land. For hører følelser til i kroppen eller hovedet? Kan computere og videnskab manipulere vores hjerner og følelser? Kan man designe et sted, hvor alle mennesker føler sig godt tilpas?
Trapholts nye udstilling FEEL ME sætter gennem kunsten fokus på følelser i en samtid, hvor udviklingen på alle områder sker med accelererende fart.

Læs mere om udstillingen her.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐Berlingske ⭐⭐⭐⭐⭐ Kulturinformation

Uden mad og drikke

Gå ikke glip af byens bedste udsigt og virkelig lækker mad i café Gustav Lind. Nyd f.eks. en brunch i weekenden eller en efterårskage med kaffe.

Book bord og læs mere via dette link.

Kreativ workshop og aktiviteter for børn og barnlige sjæle

Efterårsferien byder som altid på det traditionsrige kreative værksted for børn og barnlige sjæle. I år sætter Trapholt fokus på følelser med aktiviteter knyttet til FEEL ME udstillingen.

Det kreative værksted er åbent fra kl. 11-15. Det er gratis at deltage, når entréen til museet er betalt. Husk, at børn og unge under 18 år har fri entré på museet. Læs mere her.


Designoplevelser og kunstudstillinger

Oplev den danske designer Arne Jacobsens sommerhus fra 1969-1970 i parken hos Trapholt. Kom på en gratis tur i Kubeflex, sid i Arne Jacobsens verdenskendte møbler såsom Svanen og Ægget.

Oplev også den populære udstilling Maria Torp – Shaping a Pattern, der sætter fokus på problemstillinger omkring pigers og kvinders rettigheder, sociale status og levevilkår på globalt plan.

Få et overblik over vores forskellige udstillinger her.

 

Ta’ på en spadseretur i parken

Er efterårsvejret til det kan du og din familie gå en tur i Trapholts smukke park omgivet af skulpturer og æbletræer. Med museets naturskønne beliggenhed med udsigt over Kolding Fjord, fremstår parken som en udvidelse af museumsbesøget.

Læs om skulpturparken her.

Med andre ord: Trapholt er det ideelle rejsemål for din efterårsferie. Uanset om du er interesseret i kunst, design, natur eller kreative aktiviteter, er der noget for enhver smag.

Museets åbningstider i uge 42 er mandag-søndag kl. 10-17. Onsdag kl.10-21.