Tid

Tid er en besynderlig ting. Den kan flyve afsted, være dræbende i sin evighed, og den kan forsvinde som sand mellem fingrene.

I det nye fællesskabte projekt TID med kunstner Kristine Mandsberg udforskes tiden som koncept. Gennem broderi visualiserer projektets deltagere deres udvalgte ord om tid på (gammelt) hvidt sengelinned.

Du kan læse mere om projektet her.

Foto: Daniel Schriver

Om kunstneren

Kristine Mandsberg er tekstildesigner og uddannet fra Designskolen Kolding, Tekstil i 2006. Udover dette har hun gået på The Royal College of Art, London i 2008.

Mandsberg arbejder med rumlige tekstile installationer i både kommerciel og museal sammenhæng. Hun er optaget af at have en eksperimenterende tilgang til det at arbejde med former, farver, materialer, overflader og ornamentik. Fra hendes værksted på Nørrebro i København arbejder hun i flere skalaer, materialer og kontekster. Hun er især optaget af at arbejde med rum, hvor hun ønsker at brugerne af rummet på den ene eller anden måde fysisk kan interagere med hendes arbejde, enten ved at det indgår som en del af rummets funktion, har et legende element eller et historie skabende omdrejningspunkt, som man fysisk kan gå på opdagelse i.

Projektets aktiviteter i Region Syddanmark er støttet af Region Syddanmarks tematiserede kulturpulje “Kultur i landdistrikter og mindre byer”