Familier

Bliv inspireret, få nysgerrigheden pirret og få en fælles familieoplevelse. På Trapholt kan du og din familie få en kreativ og hyggelig oplevelse sammen. Museet er gratis for børn og unge under 18 år.

Hos guiderne kan I altid få udleveret spændende opgaver og kunstjagter til museet. Til alle store særudstillinger er der særlige opgaver og lege, så kunst og design bliver sjovt og fantasifuldt for børnene. Opgaver og kunstjagter er helt gratis.

 

DIN Udstilling

I DIN udstilling kan I skabe jeres helt egen udstilling. I skal gå på opdagelse og finde de værker, som betyder noget for jer. Det kan være værker der siger noget om familie, natur, hygge eller noget helt andet. Det foregår digitalt, og ved hjælp af en rund brik, der følger jer rundt i udstillingen, når I skal udvælge de værker, I vil have med i udstillingen. Jeres udstilling bliver vist på en stor skærm og I kan få den sendt til jeres sociale medier.

Det tager ca. ½-1 time. Velegnet for 5-99-årige.

DIN Udstilling

 

Dyrejagt

Har I helt små børn, kan I lede efter dyrespor. I skal gå på jagt i Din udstilling, hvor I skal finde værker med dyr.
Det tager ca. 15 min. Velegnet for 2-5 -årige

Udendørs aktiviteter

Trapholt er omgivet af en imponerende park med smuk udsigt over Kolding Fjord. Her kan børn – og voksne- få brændt lidt krudt af og nyde naturen. Oplev også de imponerende skulpturer der står placeret hele vejen rundt om museet. I kan få udleveret skulpturjagten ‘På jagt i parken’  ved guiderne og se hvem der kan finde Verdens Mund, White Rabbit og Diamond Runner.

Der er også mulighed for at spise madpakker ved borde og bænke i parken.

Børnehjørne i caféen

I caféen er der indrettet et særligt børnehjørne, hvor man må tegne og konstruere, mens de voksne spiser færdig. Der er også en behagelig lænestol, hvor I kan slappe af og læse en bog sammen.

Medbragt mad

I de smukke omgivelser i Skulpturparken er der borde og bænke. Er vejret dårligt, kan i rykke ind i den gamle Trappergaard. Hør om lokalet er ledigt og få udleveret nøglen i butikken.

Lidt praktisk…

Alle opgaver og kunstjagter udleveres ved guiderne. Spørg dem og de hjælper meget gerne med at finde en aktivitet der passer til jeres behov.
Det er muligt at komme rundt i hele museet med barne- og klapvogne. Pusleplads findes i museets foyer og ved caféen. Desuden råder museet over to klapvogne, som I låne.