Café Trapholt

Nyd en pause fra kunst og design med dejlig mad og drikke og skøn udsigt over Kolding Fjord.
Café Trapholt drives med tanker henledt på slowfood-konceptet, hvor det tager den tid, det tager at lave mad fra bunden i respekt for de gode råvarer og naturen.

Hverdage: A la carte og buffet

I hverdagene har vi altid a la carte retter og en frisk frokostbuffet fra kl. 11.30 til 14.00 med forskelligt årstidsbestemt tilbehør og friskbagt brød. Indholdet på buffeten nytænkes hele tiden og er aldrig det samme som sidst.
Buffet frokost kr. 125
Børn (3-12 år) kr. 65

Se a la carte her.

Onsdag aften

Hver onsdag fra kl. 17.30 til 20.00 serverer vi en lækker årstidsbestemt buffet med skønne ingredienser, tapas og varme retter. Onsdag aften er for dig, der har lyst til at kombinere et aftenbesøg på museet med en god madoplevelse. Du kan kombinere din entré med aftenbuffeten for kr. 220,- ved at reservere bordet forud. Kombitilbuddet giver entré til museet kl. 17-21.
Buffet aften kr. 195
Børn (t.o.m. 12 år) kr. 95

Weekend: Byens bedste brunch

Hver lørdag, søndag samt alle helligdage serverer vi byens bedste brunchbuffet på byens bedste beliggenhed. Det er en god idé at reservere bord. Vores brunch serveres altid i caféen fra kl. 11.00 til 15.00 og består hovedsageligt af hjemmelavede produkter, lige fra brød og fetacreme til alle salaterne og de amerikanske pandekager. Der indgår kaffe, te og juice i brunchbuffeten.
Du kan kombinere din entré med brunch for kr. 220,- ved at reservere bordet forud senest fredag (dog ikke i efterårsferien uge 42).
Brunchbuffet inkl. drikkevarer kr. 165
Børn (t.o.m. 12 år) kr. 95

Selskaber

Caféen danner gerne rammen om din private fest, firmaarrangement, reception eller VIP firmafrokost – også om aftenen.
Med Koldings bedste udsigt ud over fjorden bliver din fest helt unik. Vi laver mad, som smager af noget – altid med udgangspunkt i årstiden bedste råvarer, samt tidens trends og tendenser.
Vi præsenterer gerne oplæg til menuer, men tager også gerne udgangspunkt i dine ønsker. Læs mere her

Er du medlem af Klub Trapholt?

Som medlem får du 10% rabat på din mad og drikke i caféen.

Kontakt og reservation

Bordbestilling og øvrige henvendelser sker direkte til caféen på tlf. 75 52 22 31 i museets åbningstid.

Læs vilkår og betingelser her.