Café Gustav Lind

OBS! Café Gustav Lind er under renovering i ugerne 35-38 (forventet) og har derfor et reduceret menukort denne periode. Af samme årsag kan der i perioden ikke bookes onsdags- og brunchmenuer.


Oplevelsen af Trapholt fortsætter naturligt, når man træder ind i Gustav Lind, som er Trapholts egen lille gastronomiske oplevelse.

Her er der fokus på det bæredygtige, det grønne og naturligvis økologi. Menuen skifter sammen med den danske sæson, og du er altid garanteret en god spiseoplevelse. Der er naturligvis også plads til den lille stund, hvor der kan nydes et glas vin eller hjemmebagt kage med tilhørende kaffe.

 

Gustav Lind Trapholt er et tilbud til museets gæster og kan derfor kun besøges ved betalt entré på Trapholt eller med Klub Trapholt medlemskort. Et Klub Trapholt medlemskab udløser 10% i rabat.


MENUKORT

 

Brunch – 8 af vores favoritretter

Vores brunch begynder kl. 10.15 og serveres ad tre omgange og serveres ved bordet.
Der er kaffe på bordet samt en buffet med juice, isvand, dansk vand, og Bloody Mary.

Når I ankommer står Gustav Linds eget surdejsbrød med luftig smørcreme samt 100% rug fra Beansterbaker klar til jer. Og vi står klar med et glas cider eller cremant til jer.

Første servering

Bircher müsli på havre med ristede mandler, æbler og kanel

Ricotta hotcake – Fed pandekage på ricotta, dertil luftig creme fraiche med rosenblade og pistacie samt frisk frugt og sød græskar.

Ristet brioche med skovsvampe

Anden servering

Shakshuka med chorizo, bagt æg og frisk mozzarella

Friskrøget fisk fra Hanstholm med friskost og fennikel

Udvalg af lokalt og hjemmelavet charcuteri med humus og sylt

Tredje servering

Brie de Meaux med æble og hybenkompot

Smørbagt vaffel med en sød kaffecreme på mascarpone

Pr. person 350,-

Kombibillet med entré til Trapholt 415,-

 

Bestil her


Onsdag aften

Hver onsdag aften serverer vi 3 retter som matcher sæsonen. Menuen er varierende og grøntbaseret. Den aktuelle menu kan altid ses på vores Gustav Linds Facebook-side.

Menuen bliver serveret på bordet som sharefood, så der er skruet op for hyggen og ned på madspild.

Pr. person 350,-

Kombibillet med entré til Trapholt 415,-

Se onsdagsmenuen her.

Bestil her


Frokostkort 11.30 til 15.00

Vores frokostretter serveres med Gustav Linds surdejsbrød på dansk purpurhvede med en luftig pisket smørcreme.

 

Den lette sult – snacks – side dishes 55,-

Vores surdejsbrød med Brie de Meaux eller pecorino dertil æble-hybenkompot

Små grillede peberfrugter med pistachie og pecorino

Patatas bravas – krydret tomat – aioli

 

De mindre retter 150,-

Er I 2 personer kan vi anbefale at dele 3 retter

Kalvetartar med grillet marv, estragon og hasselnødder

Udvalg af lokalt og hjemmelavet charcuteri med sylt

3 slags oste med æble-hybenkompot og smørstegt rug

Salat på braiseret endivie, bønner, citrus vinaigrette og grillet squash

Hamachi / hvid tun med salat på agurker, dild og ponzu

Surdejstoast med vilde svampe a la creme og frisk revet trøffel

Store morkler fyldt med fasan dertil variation af græskar og morkelsauce

 

De større og varme retter 250,-

Let frokost til 2 personer eller stor frokost til 1 person

Hvis man er to personer kan vi anbefale at købe en mindre ret på siden til deling.

Grillet frilandsgris med barbecue på vilde blommer og grillede nye løg i hvidløgs-crunch

Helstegt fladfisk fra Vesterhavet med fennikelsalat og sauce på ansjoser, capers og skalotteløg

Rosa grillet okse med chimichurri på skovens urter med BBQ gulerødder

Årstidens grillede grønt med sprød fennikel og chimichurri på skovens urter

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen


 

 

 

+
Kunst og design i verdensklasse
Vil du være blandt de første til at høre om nye udstillinger og aktiviteter på Trapholt? Få nyhedsbrevet og vær opdateret
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.