Design-omvisning – den faste samling og Kubeflex

Trapholt har en af Danmarks væsentligste samlinger inden for stoledesign med bredere nedslag på udvalgte designere. Samlingen på ca. 600 stole indeholder et stort udsnit af møbler fra det 20. århundrede med særlig tyngde på blandt andet Nanna Ditzel, Verner Panton, Børge Mogensen, Finn Juhl, Hans Wegner og Arne Jacobsen.

Trapholt udstiller et udvalg fra samlingen, og omvisningen kommer omkring dansk møbeldesigns ”far” Kaare Klint, Børge Mogensen og Folkestolen, Finn Juhl, Poul Kjærholm og mange flere.

Omvisningens andet nedslag er en tur i Arne Jacobsens sommerhus Kubeflex, der er en perle for design- og arkitekturinteresserede. Huset blev bygget i 1969-70 til udstillingen Archibo som et typehus med fokus på fleksibilitet, præfabrikering og systembyggeri. Det fremstår i dag som et banebrydende bidrag til datidens ultimative og fleksible arkitektur og er en unik totaloplevelse.

Priser og varighed

Almindelig omvisning (1 time)

  • Tirsdag-fredag: 850 kr. + entré
  • Onsdag efter kl. 17.00 samt weekender og helligdage: 1000 kr. + entré
  • Prisen er angivet for grupper op til 25 personer. I kan dog sagtens tage til Trapholt, selvom I er mange flere – i så fald deler vi jer op, så hver gruppe får sin omviser.
  • Mere info her

 

Book en design-omvisning