Café Gustav Lind

Oplevelsen af Trapholt fortsætter naturligt, når man træder ind i Gustav Lind, som er Trapholts egen lille gastronomiske oplevelse.

Her er der fokus på det bæredygtige, det grønne og naturligvis økologi. Menuen skifter sammen med den danske sæson, og du er altid garanteret en god spiseoplevelse. Der er naturligvis også plads til den lille stund, hvor der kan nydes et glas vin eller Fru Linds lagkage med tilhørende kaffe.

 

Gustav Lind Trapholt er et tilbud til museets gæster og kan derfor kun besøges ved betalt entré på Trapholt.

 

 

Onsdag er hyggeaften

Hver onsdag fra kl. 17.30 til kl. 21.00 serverer vi en lækker årstidsbestemt to-retters menu. Menuen varierer efter køkkenet, men består altid af forret og hovedret. Det er vigtigt at forhåndsbestille bord online. Her kan man ligeledes notere, hvis der er noget, man ikke spiser. Menuen tilbydes naturligvis vegetarisk.

Pris 250,- for 2 retter.

Se onsdagsmenuen her.

Gustav Lind Trapholt er et tilbud til museets gæster, og kan derfor kun besøges ved betalt museumsentré.

Du kan kombinere din entré med aftenmenuen for kr. 315 kr. ved at reservere bordet forud. Kombitilbuddet giver entré til museet kl. 17-21. Bestil her

Weekendbrunch

Du kan kombinere din entré med brunch for kr. 364 kr. ved at reservere bordet forud senest aftenen før.

Bestil her

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

 

 

+
Kunst og design i verdensklasse
Vil du være blandt de første til at høre om nye udstillinger og aktiviteter på Trapholt? Få nyhedsbrevet og vær opdateret
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.