Sommer

Oplevelser for hele familien i sommerferien på Trapholt

Planlægger I sommerferie i Danmark, er der mange gode grunde til at lægge vejen forbi Trapholt, der ligger naturskønt ud til Kolding Fjord

Sommerferien er sidste chance for at opleve udstillingen om designikonet Nanna Ditzel. Samtidig venter kreative workshops og fantasifulde oplevelser for børn og familier. For teenagebørn og voksne igangsætter Maria Torp-udstillingen fælles snakke om menneskerettigheder.

Sommerstemning på Trapholt

Sidste chance for anmelderrost Nanna Ditzel-udstilling

Frem til den 11. august kan man fortsat nå at opleve den populære og anmelderroste udstilling Design til nye højder om designikonet Nanna Ditzel, der blandt andet omfatter nogle yderst legebarns-fremkaldende skumgummiuniverser.

Nanna Ditzel skilte sig ud fra sine samtidige designere og arkitekter med en vedholdende insisteren på at udforske nye veje og tænke på rum og møbler på nye og frigørende måder.

❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken  ⭐⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten
⭐⭐⭐⭐⭐ Avisen Danmark ⭐⭐⭐⭐⭐ Kristeligt Dagblad

Læs mere her

Shaping a Pattern: En sikker samtalestarter

Vi hører fra både teenagere og voksne, at denne udstilling virkelig sætter tanker i gang – og at mange gæster har rigtig gode snakke om udstillingens tematikker efterfølgende. Udstillingen Shaping a Pattern af danske kunstner Maria Torp består af tolv portrætter og videoer af toneangivende aktivister og sætter fokus på menneskerettigheder og levevilkår på tværs af landegrænser.

“Årets vigtigste udstilling” skrev Kunstavisens anmelder – læs mere om den her

Kreative workshops og sjove børneopgaver

Sommeren over har Trapholt særlige aktiviteter for familiens yngste. Her inviteres børn nemlig til at ”sige hej til” Arne Jacobsen, Nanna Ditzel og Maria Torp med særlige opgavekort, der inviterer til at opleve udstillingerne på en ny måde. Hver fuldført opgave udløser et stempel til børnene. Og midt i kunsten – i Richard Mortensen-salen – er der kreative workshops, hvor man bl.a. kan lave både collage og akvarelmaling, lege med skygger og få en unik, hjemmelavet souvenir med hjem.

De kreative workshops er åbne alle åbningsdage i sommerferien (tirsdag-søndag) kl. 11-15 og er gratis. Husk, at børn under 18 år kommer gratis ind på museet. Læs mere her

Guidede ture inden- og udendørs

Hver dag sommeren igennem (uge 27-32, undtaget mandage) er der korte introduktioner til udstillingerne samt guidede ture i Arne Jacobsens ikoniske Kubeflex-sommerhus. Disse er gratis for alle museumsgæster.      

11.00-11.20     Arne Jacobsens sommerhus, guidet tur

11:30-11:45     Maria Torp – Shaping a Pattern, introduktion

13.00-13.20     Arne Jacobsens sommerhus, guidet tur

14.00-14.15     Nanna Ditzel – Design til nye højder, introduktion

15.00-15.20     Arne Jacobsens sommerhus, guidet tur

17.00-17.20     Ekstra om onsdagen: Guidet tur i Arne Jacobsens sommerhus

Uden mad og drikke…

Når benene er trætte og I trænger til noget at spise og drikke inviterer vi ind i Trapholts café Gustav Lind. Med byens bedste udsigt over Kolding Fjord kan I få en lækker frokost, onsdagsmiddag, kaffe og kage og meget mere.

Har I selv pakket madkurven finder I hyggelige kroge i skulpturparken med borde/bænke, og er vejret mere til indendørs hygge har vi et madpakkerum i det gamle bindingsværkshus I kan benytte.

Hvornår vil I komme?

Trapholt er åbent alle dage undtaget mandage. Vi ligger 10 min. fra E45 og har gratis parkering. I gåafstand fra Trapholt finder I også byens smukke badebro, der inviterer til et dyp i Kolding Fjord.

Find åbningstider, entrépriser og mere info her

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Trapholt!