Sommer på Trapholt

Sommeren er over os, og på Trapholt inviterer vi til væveworkshops for unge, kreativt sommerværksted for børn, hygge, lækker mad, inspirerende udstillinger og glade mennesker.

Sæt kulør på sommerferien

Trapholts anmelderroste udstilling Verner Panton – Farver en ny verden inviterer ind i en verden, hvor du kan mærke, hvordan lyd, farve, form og lys påvirker dit sind.
Bliv inspireret af Verner Pantons farverige design og spændende visioner, når du går på opdagelse i udstillingen.


Kreativt sommerværksted

Det er blevet en populær og aldeles hyggelig tradition, at Trapholt afholder kreativt værksted i skoleferierne.

Denne sommer kan du og børnene slippe kreativiteten løs – tegne, designe og bygge med en masse farverige og sjove materialer med inspiration i den store anmelderroste udstilling Verner Panton – Farver en ny verden.

Lad jer inspirere af den danske designer Verner Panton og design jeres egne unikke og bevægelige mini-møbler. Skal jeres stol være sjov at sidde i, skal den kunne bevæge sig eller kan man bevæge sig rundt i den? Og vil den være bedre, hvis I laver den i din yndlingsfarve?

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave i Trapholts kreative sommerværksted! Der er fri entré for børn under 18 på museet, og det er gratis for alle at deltage i sommerværkstedet.
Læs mere her.


WAW! We are Weaving

Er du interesseret i at lære at væve i fællesskab med andre unge mennesker?  Kom på væveworkshop denne sommer under kyndig vejledning af de to internationalt anerkendte tekstildesignere Rosa Tolnov Clausen og Levon Kafafian. Skab dit helt eget væveprojekt og diskuter bæredygtighed, identitet og fremtid i fællesskab med andre kreative unge mennesker.

Trapholt er til stede i seks byer i Trekantområdet denne sommer, når We are Weaving afholdes. Hver workshop er af én uges varighed i byerne Kolding, Vejen, Grindsted, Vejle, Fredericia og Haderslev. Workshoppene er designet som et ugeprogram for unge mellem 15-25 år, der mødes hver eftermiddag i en uge – eller som drop-in, hvor man kommer som det passer en. Kom og vær en del af en verden inden for håndværket vævning, design og kunstnerisk praksis. Det er gratis at deltage i WAW-projektet, dog kræver de intense forløb tilmelding. Læs mere og tilmeld dig her.


Sommer i caféen, havespil og picnic i parken

Nyd en pause fra kunst og design med dejlig mad og drikke og skøn udsigt over Kolding Fjord – enten indendørs eller på den udendørs terrasse i parken. Gustav Lind er Trapholts egen lille gastronomiske oplevelse. Her er der fokus på det bæredygtige, det grønne og naturligvis økologi. Menuen skifter sammen med den danske sæson, og du er altid garanteret en god spiseoplevelse. Der er naturligvis også plads til den lille stund, hvor der kan nydes en is, et glas vin eller Fru Linds lagkage med tilhørende kaffe.

En tur i Trapholt parken er en væsentlig del af Trapholt-oplevelsen – særligt om sommeren. Med panoramaudsigt over Kolding Fjord kan man nyde den imponerende have anlagt af landskabsarkitekt C. Th. Sørensen. Medbring gerne tæppe og picnickurv og slå jer ned på græsset. I caféen kan I frit låne forskellige spil som petanque, stige golf og ringkast.  Læs mere her


Oplev unikke udstillinger og få en guidet tur i Arne Jacobsens sommerhus

I sommerferien kan du naturligvis opleve vores aktuelle udstillinger: Verner Panton – Farver en ny verden , Erik A. Frandsen – Giottos Metode, Tæt på Træer og Trapholt Collect.

Oplev en topattraktion for alle design- og arkitekturinteresserede. De fleste kender Arne Jacobsens verdenskendte stole: Syveren, Myren, Svanen og Ægget. Men den danske arkitekt og formgiver har også skabt et sommerhus kaldet Kubeflex. Huset er det eneste af sin art og er totalindrettet med Arne Jacobsen design. Der er daglige rundvisninger.

Læs mere her


Designshopping

Kombiner museumsbesøget med et besøg i Trapholt Designbutik. Sortimentet er et håndplukket mix af design, kunsthåndværk og kendte klassikere inden for interiør, plakater, bøger, tøj og meget mere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!