Sommer på Trapholt

Sommeren er over os, og på Trapholt inviterer vi til hygge, lækker mad, inspirerende udstillinger og glade mennesker.

Kreativt sommerværksted

Slip kreativiteten løs – tegn, design og byg med en masse farverige og sjove materialer

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave i Trapholts kreative sommerværksted! Lad dig inspirere af Arne Jacobsen og design din egen unikke mini-stol.

Skal din stol være sjov at sidde i, have fem ben eller være blomstret? Lad fingrene få frit løb og leg med i kreativt sommerværksted.

Læs mere her

Mal akvarel som Arne Jacobsen

Det er sommer, Trapholtparken blomstrer og er en perfekt ramme om sommerens akvarel workshops. Ta’ veninden, familien eller børnebørnene med og få en kreativ oplevelse under den blå himmel. I kommer til at gå i Arne Jacobsens fodspor. Han elskede akvarel og malede ofte sine designs og sin arkitektur med inspiration fra naturen. I får en introduktion til de grundlæggende maleteknikker og bliver derefter sendt ud i parken for selv at prøve kræfter med malekunsten.

Forudgående kendskab til akvarel er ikke nødvendigt. Til gengæld er det godt at være nysgerrig og have lyst til at udfolde sig kreativt.

Læs mere her

Sommer i caféen

Nyd en pause fra kunst og design med dejlig mad og drikke og skøn udsigt over Kolding Fjord – enten indendørs eller på den udendørs terrasse i parken.

Gustav Lind er Trapholts egen lille gastronomiske oplevelse.

Her er der fokus på det bæredygtige, det grønne og naturligvis økologi. Menuen skifter sammen med den danske sæson, og du er altid garanteret en god spiseoplevelse. Der er naturligvis også plads til den lille stund, hvor der kan nydes et glas vin eller Fru Linds lagkage med tilhørende kaffe.

Læs mere her

Havespil og picnic i Trapholt parken

En tur i Trapholt parken er en væsentlig del af Trapholt-oplevelsen – særligt om sommeren. Med panoramaudsigt over Kolding Fjord kan man nyde den imponerende have anlagt af landskabsarkitekt C. Th. Sørensen.

Medbring gerne tæppe og picnickurv og slå jer ned på græsset. I caféén kan I frit låne forskellige spil som petanque, stige golf og ringkast.

Guidede ture i Arne Jacobsens sommerhus

Oplev en topattraktion for alle design- og arkitekturinteresserede. De fleste kender Arne Jacobsens verdenskendte stole: Syveren, Myren, Svanen og Ægget. Men den danske arkitekt og formgiver har også skabt et sommerhus kaldet Kubeflex. Huset er det eneste af sin art og er totalindrettet med Arne Jacobsen design. Der er daglige rundvisninger.

Læs mere her

Oplev unikke udstillinger

I sommerferien kan du naturligvis opleve vores aktuelle udstillinger: Arne Jacobsen Designer Danmark, Mie Mørkeberg, Grænseløse Sting og Trapholt Collect.

Oplev den anmelderroste og populære Arne Jacobsen Designer Danmark, som er den mest omfattende præsentation af Arne Jacobsens designs nogensinde. Gense klassikere, dan dig et overblik og oplev nye sider af Arne Jacobsen. Læs mere her.

Udforsk Mie Mørkebergs soloudstilling Kryptomania, som inviterer os ind i et helt nyt univers, hvor den traditionelle opdeling mellem menneske/natur, virkelighed/drøm, inde/ude, dag/nat er i opløsning. Læs mere her.

Trapholt Collect præsenterer blandt andet det borgerinddragende projekt Grænseløse Sting, Maria Torps 8-meter lange værk Transition og Martin Bigums FriendshipLæs mere her.

Designshopping

Kombiner museumsbesøget med et besøg i Trapholt Designbutik. Sortimentet er et håndplukket mix af design, kunsthåndværk og kendte klassikere inden for interiør, plakater, bøger, tøj og meget mere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – husk coronapas!